Excursions Finland

Excursions

 • Rafting - koskenlasku

  Rafting - koskenlasku

  Tavanomaisuudesta poikkeava adrenaliiniryöppy - koskenlaskua ammattilaisten johdolla! Tunne on sanoin kuvaamaton laskiessasi 13 km virtaa alaspäin ja adrenaliinin kohistessasi suonissasi. Lounas sisältyy hintaan!

 • Escape to Cool

  Escape to Cool

  Kaunista luontoa, virkistävä uimatauko ja jännittävä vierailu yhdessä maailman syvimmistä tippukiviluolista. Lounas sisältyy hintaan. Sisäänpääsy tippukiviluolaan maksetaan eriksene.

 • Hamam - Turkkilainen sauna Alanyassa - Voidaan varata ennen matkaa

  Hamam - Turkkilainen sauna Alanyassa - Voidaan varata ennen matkaa

  Turkkilainen sauna, Hamam, on erilainen ja mukava kokemus, joka säilyy muistoissasi pitkään. Ateriat eivät sisälly hintaan.

 • Alanyan veneretki - Voidaan varata ennen matkaa

  Alanyan veneretki - Voidaan varata ennen matkaa

  Leppoisa kokopäiväretki merellä, Alanyan rannikon tuntumassa! Lounas ja paikalliset juomat sisältyvät hintaan.

 • Manavgatin veneretki ja Basaarit - Voidaan varata ennen matkaa

  Manavgatin veneretki ja Basaarit - Voidaan varata ennen matkaa

  Jokiristeily, kauniita maisemia ja ostoksilla Manavgatin basaarissa! Lounas sisältyy hintaan, mutta juomat maksetaan erikseen.

 • Jeeppisafari - Voidaan varata ennen matkaa

  Jeeppisafari - Voidaan varata ennen matkaa

  Tutustu Turkin kauneuteen nelivetoautojen kyydissä. Tämä jeeppisafari vie sinut syvälle Turkin metsiin, ja koska autoissa ei ole kattoja, pääset uskomattoman lähelle luontoa. Lounas sisältyy hintaan.

 • Antalya - kaikkea mahdollista - Voidaan varata ennen matkaa

  Antalya - kaikkea mahdollista - Voidaan varata ennen matkaa

  Tähän retkeen on koottu Turkin parhaat palat. Päivän aikana käymme ylhäällä vuoristossa ja alhaalla metsämaisemien keskellä. Luvassa on upeita maisemia, kaunis vesiputous sekä sokerina pohjalla Antalyan suurkaupungin ihastuttava Vanhakaupunki. Lounas sisältyy hintaan.

 • Upea Pamukkale - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Upea Pamukkale - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Lähde retkelle tutustumaan upeaan Pamukkaleen ja sen monipuoliseen historiaan. Paikallinen aamiainen sisältyy hintaan, juomat ostetaan erikseen.

 • Silkkitien vaellus

  Silkkitien vaellus

  Lähde mukaan vaeltamaan historialliselle Silkkitielle, jota pitkin aikoinaan kulkivat roomalaiset, kiinalaiset ja arabialaiset kauppiaat sekä myös Marco Polo. Retken hintaan sisältyy kevyt lounas.

 • Vaikuttava Istanbul - lentäen - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Vaikuttava Istanbul - lentäen - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Istanbul on kaupunki, jossa itä ja länsi kohtaavat. Tämän retken aikana pääset tutustumaan kaupungin kultajyviin – Siniseen moskeijaan, Topkapin palatsiin ja mauste- eli egyptiläiseen basaariin. Retkeen ei sisälly aterioita.

 • Maaginen Kappadokia - lentäen - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Maaginen Kappadokia - lentäen - Voidaan varata jo ennen matkaa

  Kappadokian maagiset maisemat siintävät Taurusvuoriston jatkeena Keski-Turkissa. Kappadokia on mukana Unescon maailmanperintölistalla, ja jo vuosikymmenien ajan kävijät ovat vaikuttuneet sen ainutlaatuisesta ympäristöstä ja mahtavista kalliomuodostelmista. Maisema on kuin suoraan jostain elokuvasta, jossa ollaan kaukaisella planeetalla. Ruoka ja juomat eivät sisälly hinaan.